"Apelați la un specialist!" Mesajul unui preot pentru cei care se tem de coronavirus. Cum să-ți învingi frica

Cunoscutul preot ortodox Constantin Necula are un sfat pentru cei care în aceste zile se confruntă cu tot felul de frici apărute din cauza COVID-19.

Constantin Necula

Facebook/ Constantin Necula

Părintele sibian Constantin Necula le-a transmis un mesaj celor care în aceste zile trec prin clipe dificile cauzate de epidemia de coronavirus.

“Greu de dat un răspuns. Pentru fiecare frica are un alt fel de izvor în subconștient ori în conștientizarea unei stări de lucruri dificile. Una este frica medicilor din linia întâi și alta a ipohondrului intoxicat cu fake-news-urile momentului. Una este frica mamei pentru copilul său și alta frica unuia ce pierde acum oportunități de afaceri. Frici și frici.”, afirmă Necula, într-un interviu pentru Tribuna.

Apelați la un specialist

Preotul sibian le transmite o sugestie terapeutică acestor persoane. „Pentru cele reale cred că răspunsul vine numai din dialogul cu un profesionist în domeniul consilierii ori cu un om de încredere din anturaj. Omul încercat de viață e soluția la cel care se înfricoșează de încercările vieții”, afirmă Necula, într-un interviu pentru Tribuna.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri