"Apelați la un specialist!" Mesajul unui preot pentru cei care se tem de coronavirus. Cum să-ți învingi frica

Cunoscutul preot ortodox Constantin Necula are un sfat pentru cei care în aceste zile se confruntă cu tot felul de frici apărute din cauza COVID-19.

Constantin Necula

Facebook/ Constantin Necula

Părintele sibian Constantin Necula le-a transmis un mesaj celor care în aceste zile trec prin clipe dificile cauzate de epidemia de coronavirus.

“Greu de dat un răspuns. Pentru fiecare frica are un alt fel de izvor în subconștient ori în conștientizarea unei stări de lucruri dificile. Una este frica medicilor din linia întâi și alta a ipohondrului intoxicat cu fake-news-urile momentului. Una este frica mamei pentru copilul său și alta frica unuia ce pierde acum oportunități de afaceri. Frici și frici.”, afirmă Necula, într-un interviu pentru Tribuna.

Apelați la un specialist

Preotul sibian le transmite o sugestie terapeutică acestor persoane. „Pentru cele reale cred că răspunsul vine numai din dialogul cu un profesionist în domeniul consilierii ori cu un om de încredere din anturaj. Omul încercat de viață e soluția la cel care se înfricoșează de încercările vieții”, afirmă Necula, într-un interviu pentru Tribuna.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri