Antena Căutare

Meseria căutată în toată România. Patronii oferă salarii de 1500 de euro net, dar nu găsesc specialiști în țară!

România este una dintre țările în care muncitorii calificați dispar în fiecare zi. Lipsa meseriașilor se simte din ce în ce mai tare, iar patronii au recunoscut că ne confruntăm cu o criză la nivel național

România este una dintre țările în care muncitorii calificați dispar în fiecare zi. Lipsa meseriașilor se simte din ce în ce mai tare, iar patronii au recunoscut că ne confruntăm cu o criză la nivel național.

Una dintre cele mai căutate meserii în momentul de față este cea de electrician calificat. Firmele oferă salarii fabuloase pentru un astfel de muncitor cu patalama, dar problema este că nu prea mai există. Mulți dintre profesioniștii în domeniu au ales să muncească departe de casă, iar în țară au mai rămas cei care au învățat meseria fără să urmeze o școală.

Potrivit unor informții oficiale, un electrician profesionist ajunge să câștige 1500 de euro pe lună în România, patronii oferind aceste sume excelente pentru a-și putea onora contractele în domeniu.

De asemenea, România se mai confruntă cu o criză de șoferi profesioniști, însă situația o întâlnim la nivel european, multe dintre firmele de transport marfă având un deficit important la acest capitol.

Tinerele care îşi doresc să lucreze ca pompieri au şansa să-şi îndeplinească visul! Şcoala de Pompieri "Pavel Zăgăn... Au picat Facebook, Whatsapp și Instagram! Ce se întâmplă la nivel mondial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x