Antena Căutare

Meserii care NU au fost afectate de pandemie - Joburile la care te poti gandi pe viitor

Este un lucru deja știut faptul că pandemia a însemnat (și încă înseamnă) un factor care le-au făcut imposibilă activitatea de la locul de muncă. Unele domenii au avut mari dificultăți, dar altele și-au păstrat activitatea la cote normale sau chiar au avut de câștigat în această perioadă.

Meserii care NU au fost afectate de pandemie - Joburile la care te poti gandi pe viitor
Meserii care NU au fost afectate de pandemie - Joburile la care te poti gandi pe viitor

De aici, poți afla și tu care sunt domeniile la care te poți gândi ca fiind o soluție optimă pentru a avea un venit asigurat, chiar în condiții dificile, cum este coronavirusul. Poate este momentul perfect pentru a schimba locul de muncă actual.

Iată care sunt joburile ce nu au avut de suferit din cauza coronavirusului

Model de videochat

Proprietarii de studiouri au observat un interes major pentru angajări în videochat în această perioadă, mai ales pentru că oamenii stau mult mai mult timp acasă, ceea ce înseamnă un potențial foarte crescut al numărului de clienți. Odată cu acest lucru, bineînțeles, modelele au câștigat sume impresionante, ceea ce au făcut din ce în ce mai multe doamne și domnișoare să fie interesate de această meserie, fie că îl practică drept al doilea loc de muncă, fie ca cel principal.

Programator

Un programator își poate face activitatea și din propria locuință, având nevoie doar de un computer sau laptop. Este un domeniu care va fi necesar întotdeauna, existând câte un astfel de departament în majoritatea companiilor.

Graphic designer/Ilustrator

Cei ce lucrează în domeniul vizual, cum ar fi graphic designerii sau ilustratorii, pot, de asemenea, să lucreze de la domiciliu, fără ca activitatea lor să aibă de suferit. Mai ales acum, când foarte multe cerințe de la clienți sunt legate de mediul digital. Așadar, ei pot folosi software-urile specifice, ideile pe care le dezvoltă luând în considerare brief-urile date și talentul pentru a crea o mulțime de tipuri de livrabile care vor îmbunătăți comunicarea firmelor cu publicul, de la panouri care vor fi afișate în orașe și până la îmbunătățiri estetice de pe site-uri.

Social media manager/asistent

Acest job presupune postarea diferitelor mesaje pe rețelele de socializare în numele firmei pentru care persoana în cauză lucrează. Acestea pot avea în spate o întreagă strategie sau poate fi ceva ce se leagă de un eveniment recent și foarte discutat, pentru a câștiga cât mai multă vizibilitate în mediul online. Pentru o astfel de activitate, nu este necesară prezența la birou, ci doar un computer sau chiar tabletă și Internet.

Deși există meserii cu risc crescut de îmbolnăvire cu coronavirus, se pare că unele domenii nu ai avut ceva de pierdut pe toată durata pandemiei. Acest lucru poate însemna pentru unii câteva oportunități pentru a alege un loc de muncă din care să obțină un venit constant chiar în astfel de clipe grele.

Dacă unul sau mai multe din joburile listate mai sus ți-au trezit interesul, atunci poate este momentul să te gândești la cariera ta și din alt punct de vedere și să faci o schimbare în bine. Informează-te despre fiecare opțiune în parte și încearcă ceea ce ți se potrivește.

Sursa foto: shutterstock.com

Ce spune dr. Virgil Musta despre transmiterea coronavirusului prin aer: ”Riscăm să ne contaminăm. Avem nevoie de măsuri ... Se intensifică activitatea seismică din România. Alte două cutremure s-au produs, în ultimele ore, în țară ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x