Antena Căutare

Meteo 1 mai 2020. Vreme rea vine în România cu ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină

Meteo 1 mai 2020. În apropae toată țara vom avea parte de precipitaţii pe arii extinse, însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii, precum și căderi de grindină.

Meteo 1 mai 2020. Vreme rea vine în România cu ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină
Meteo 1 mai 2020. Vreme rea vine în România cu ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină

Meteo 1 mai 2020. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp, cantitățile de precipitaţii vor depăși 15-25 de litri pe metrul pătrat. Pe unel arii restrânse precipitaţiile vor măsura chiar între 35 şi 40 de litri pe metrul pătrat.

Meteo 1 mai 2020. Totuși vremea se va menține caldă în primele două zile ale intervalului 1 şi 2 mai, după care se va răci. Astfel, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru perioada calendaristică în care ne aflăm.

Vineri, vremea se va menține în general instabilă

În vestul, nordul şi centrul ţarii precum şi în zonele montane vor fi averse, trecător însoţite de intensificări ale vântului şi descărcări electrice.

Meteo 1 mai 2020. În București, vremea va fi caldă pentru această dată. De dimineață se vor înregistra între 10 și 12 grade Celsius, urmând ca spre amiază temperatura să ajungă la 25 de grade. De asemenea, spre seară, vom avea parte și de ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Sâmbătă gradul de instabilitate atmosferică se va menţine ridicat în cea mai mare parte a ţării şi vor fi ploi ce vor avea în special caracter de aversă, însoţite de descărcări electrice.

Meteo 1 mai 2020. Ploi în toată România

  • Iași: 23 grade, partial noros
  • Bacău: 23 grade, partial noros
  • Galați: 24 grade, descărcări electrice și ploi
  • Constanța: 18 grade, partial noros
  • București: 25 grade, parțial însorit
  • Craiova: 24 garde, parțial însorit
  • Timișoara: 21 grade, descărcări electrice și ploi
  • Sibiu: 19 grade, ploi
  • Cluj-Napoca: 20 grade, descărcări electrice și ploi
  • Satu Mare: 21 grade, descărcări electrice și ploi
  • Brașov: 19 grade, descărcări electrice și ploi
Încă o schimbare pentru elevi, din septembrie! Cu ce vor trebui să se obișnuiască unii dintre ei, în București!   ... Alertă! Botoșani este aproape să devină al doilea mare focar de coronavirus, după Suceava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x