Antena Căutare

METEO: Nu se mai TERMINĂ! Este COD GALBEN de PLOI şi furtuni. Vezi ZONELE afectate!

A fost emisa o noua avertizare de tip COD GALBEN. Va fi prapad: ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina in urmatoarele ore. Avertizarea este valabila incepand de miercuri, de la ora 14:10 si va dura pana la ora  15:30.

METEO: Nu se mai TERMINĂ! Este COD GALBEN de PLOI şi furtuni. Vezi ZONELE afectate!
cod galben | pexels.com

A fost emisă o nouă avertizare de tip COD GALBEN. Va fi prăpăd: ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină în următoarele ore. Avertizarea este valabilă începând de miercuri, de la ora 14:10 și va dura până la ora 15:30.

Conform avertizării cod galben emise joi de către Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), pe parcursul zilei de miercuri, 4 iulie, se vor semnala grindină de mici dimensiuni, averse ce vor cumula 20....25 l/mp şi descărcări electrice.

Zonele afectate sunt:

  • Județul Ialomiţa: Ciochina, Perieți, Ciulnița, Andrășești, Albești, Buești;
  • Județul Brăila: Însurăței, Stăncuța, Berteștii de Jos;
  • Județul Călăraşi: Modelu, Borcea, Jegălia, Dragoș Vodă, Ștefan Vodă;
E alertă în România! Anunț CUTREMURĂTOR al specialiștilor. Un VIRUS PERICULOS a fost descoperit!... Contestații BAC 2018! Cum poți să-ți mărești nota de la examenul maturității, dacă ești nemulțumit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x