Antena Căutare

Meteorologii anunta ploi la mijlocul acestei saptamani

Miercuri cerul va fi variabil, iar norii si ploile vin in estul tarii si la munte, pe arii restranse. Vantul sufla moderat, dar temperaturile sunt inca peste cele normale la aceasta data si vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade. Cele mai ridicate valori se vor inregistra in Campia Romana, la Craiova, Giurgiu si Calarasi.



Joi, meteorologii anunta cer temporar noros, dar numai pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata, cel mai probabil in regiunile extracarpatice, anunta RTv. Noaptea insa, un alt front atmosferic aduce alte ploi, incepand din nord-vest.

Maximele zilei pornesc de la 21-22 de grade in depresiuni si in nordul Moldovei, si ajung la 29 de grade in Campia Romana la Craiova, Alexandria, Giurgiu si Calarasi.

29 de grade sunt in Capitala, joi la amiaza. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie sunt reduse. Vantul sufla slab pana la moderat.

Foto: Intact Images

VIDEO! Bataie de zile mari intre tigani in Buzau la un concert de manele... VIDEO! Mircea Badea, coleg cu cel care l-a parodiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x