Antena Căutare

Meteorologii anunta sfarsitul "verii" prelungite - De miercuri se raceste!

Cu toate ca suntem in a doua luna de toamna, temperaturile din termometre nu au incetat sa ne reaminteasca de vara, iar temperaturile nu au mai fost atat de ridicate in luna octombrie de mai bine de un deceniu. Insa meteorologii anunta ca de miercuri vremea incepe sa se raceasca, ajungand la normalul perioadei.

Marti, 2 octombrie: Vremea va fi in continuare deosebit de calda pentru inceputul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, unde local va ploua, dar si in sud-estul teritoriului, unde ploile vor fi posibile pe suprafete mici. Izolat se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul si in estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime vor fi de la 8...9 grade in depresiuni pana la 19...20 de grade pe litoral. In orele diminetii vor fi conditii de ceata in sud-est. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

Miercuri, 3 octombrie: Valorile de temperatura vor marca o scadere fata de ziua precedenta in aproape toata tara, dar in special in regiunile intracarpatice, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade. Cerul va prezenta innorari temporare; ziua va ploua local in vestul, centrul si nordul teritoriului, cu precadere la munte, iar in restul zonelor ploile se vor semnala pe spatii retranse, mai ales noaptea. Izolat vor fi posibile descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade. Presiunea atmosferica va usor variabila.

Joi, 4 octombrie: Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in centrul si in estul tarii, unde pe arii restranse va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade, iar cele minime in general intre 7 si 17 grade. Izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Situatie alarmanta in judetul Galati: 150 de elevi au fost gasiti cu paduchi in urma triajului epidemiologic... UPDATE! Aproape 100 de apartamente au fost distruse in urma incendiului de la complexul rezidential din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x