Antena Căutare

Meteorologii anunta un Craciun calduros, cu temperaturi de 17-18 grade

Meteorologii anunta de Craciun temperaturi de 17-18 grade Celsius. Din acest motiv, hidrologii trag semnalul de alarma. O asemenea incalzire ar putea declansa o serie de inundatii.

Se va incalzi brusc si in nordul Moldovei. In zona judetului Botosani, sunt nameti inalti si de patru metri. Daca toata aceasta zapada s-ar topi brusc, inundatiile ar face ravagii.

Trecerea de la temperature negatve la unele cu mult peste 0 grade se va simti cel mai bine in vestul Romaniei. Aici, in ajunul Craciunului, se va inregistra o temperatura record de 18 grade. Termometrele o vor lua razna de la o zi la alta si vor ajunge sa atinga chiar 17-18 grade in sudul Banatului, in prima zi de Craciun.

Creserea temperaturilor este provocata de o masa de aer cald care incepe sa patrunda dinspre nordul Africii catre central si estul Europei.

Meteorologii spun ca, dupa Craciun, temperaturiile vor scadea din nou sub 0 grade.

Craciunul a venit mai devreme pentru cateva localitati izolate din judetul Harghita! Mos Craciun a avut nevoie de masini... Programul de sarbatori al marilor lanturi de magazine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x