Antena Căutare

Meteorologii au anunțat. Cum va fi vremea în lunile octombrie, noiembrie și decembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o estimare a valorilor temperaturilor și cantătăților de precipitații pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o estimare a valorilor temperaturilor și cantătăților de precipitații pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie. Potrivit acesteia, temperaturile se vor situa în limita normală acestei perioade, dar cantitățile de precipitații vor fi mai ridicate ca de obicei.

PROGNOZA METEO pentru OCTOMBRIE

Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decât normalul perioadei în cea mai mare parte a teritoriului, exceptând, local, regiunile nordice, centrale și vestice, unde acestea se vor apropia de media climatologica.

PROGNOZA METEO pentru NOIEMBRIE

Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de normă în cea mai mare parte a țării, posibil mai ridicate, local, în sud, sud-est și vest.

Cantitatile totale de precipitatii se vor incadra, in general, peste normele climatologice.

Află cum va fi vremea în luna decembrie a acestui an!

A crezut că a dat norocul peste el! Un agent de pază din Arad a găsit 9.000 de dolari într-un mall. Cum au ajuns atâția ... Atenție, părinți! Anunţul important făcut de Ministerul Sănătăţii privind vaccinul ROR, după ce trei copii au decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x