Antena Căutare

Meteorologii au făcut anunţul. Aşa va fi VREMEA de Paşte şi de 1 Mai

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza estimativa pentru următoarele trei luni, mai exact până în luna mai 2018.

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza estimativă pentru următoarele trei luni, mai exact până în luna mai 2018.

Potrivit ANM, în lunile martie şi aprilie vor fi precipitaţii excedentare. Şi luna mai va fi o lună cu precipitaţii abundente, excepţie făcând partea de sud-est a ţării, unde acestea vor avea valori apropiate de media climatologica.

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de normă climatologica în sudul, sud-estul şi local în vestul ţării şi se va situa sub normal în restul teritoriului. Precipitaţiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice şi estice şi se vor situa sub mediile climatologice în restul ţării. Pentru luna aprilie, meteorologii anunţa că precipitaţiile totale lunare vor fi, în general, excedentare.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice şi estice şi se vor situa sub mediile climatologice în restul ţării. Pentru luna mai, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologica în sud, sud-est şi local în vest şi sub normal în celelalte zone.

Potrivit ANM, precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul ţării şi local în sud şi est şi vor avea o tendinţă spre excedent în rest.

Bombă cu ceas pentru educație. Școlile ar putea rămâne ÎNCHISE și săptămâna viitoare! Motivul nu îl reprezintă vremea... Veste ÎNFIORĂTOARE. Maia Morgenstern a suferit un accident grav. Vedeta a fost transportată DE URGENȚĂ la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x