Antena Căutare

Meteorologii au făcut anunţul: Cum va fi vremea în ianuarie şi februarie

Meteorologii au făcut anunţul: Cum va fi vremea în ianuarie şi februarie Galerie
Află prognoza meteo pentru ianuarie şi februarie | jurnalul.ro

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare sezonieră a temperaturilor şi a cantităţilor de precipitaţii pe teritoriul României pentru lunile ianuarie şi februarie.

IANUARIE

Temperatura aerului va avea în general valori apropiate de mediile climatologice în centrul, nordul şi local vestul ţării, iar în rest valorile de temperatura pot fi peste norme.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi în general apropiate de mediile multianuale în estul, sud-estul şi sudul ţării, iar în restul regiunilor vor avea o tendinţă de excedent.

FEBRUARIE

Temperatura medie lunară a aerului se va situa în general în limite apropiate de mediile climatologice, exceptând sud-estul, sudul şi local vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor prezenta în general o tendinţă spre excedent, exceptând estul, sud-estul şi local sudul ţării, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.

Meteorologii britanici avertizează: ”Anul 2016 va fi cel puțin la fel de fierbinte ca 2015. Se vor înregistra temperatur... Cutremur de 4,1 grade pe scara Richter în Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x