Căutare Live

Meteorologii au făcut anunţul! Cum va fi vremea în următoarele zile + prognoza pentru weekend

Joi vremea se menţine mohorâtă, cu ceaţă şi nori de nivel jos în sudul şi estul ţării, unde trecător vor fi şi burniţe.

Joi vremea se menţine mohorâtă, cu ceaţă şi nori de nivel jos în sudul şi estul ţării, unde trecător vor fi şi burniţe. Nici în celelalte regiuni soarele nu va fi mai prezent, cerul rămâne noros şi precipitaţiile sunt în continuare prezente, chiar dacă pe spaţii destul de restrânse, dar izolat pot să cadă peste 10...15 l/mp.

Vorbim în general despre ploi, dar şi lapoviţe în Maramureş, la munte - mai ales în nordul Carpaţilor Orientali, apar şi ninsori, iar pe crestele înalte vântul suflă mai alert. În aceste condiţii, sunt în continuare posibile depuneri îngheţate pe carosabil, polei sau gheţuş, cel puţin în primele ore din zi, căci la amiază temperaturile vor fi exclusiv pozitive, de la 1 grad în zonele cu ceaţă persistentă din Moldova, până la cel mult 9...10 grade în sud-vestul extrem al ţării, după cum anunţă şi spynews.ro.

În Capitală vor fi înnorări, ceaţă, posibil asociată trecător cu burniţa, este şi ea prezentă cel puţin în primele ore din zi şi din nou noaptea, vântul nu are nicio adiere, iar la amiază vor fi aproximativ 5 grade în termometre.

Vineri, vremea se încălzeşte din nou în majoritatea regiunilor şi la amiază în sud-vestul ţării se ating iar valori de 12 grade, pornind de la 2...3 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Moldova. Dar meteorologii spun să nu contăm pe prea multe raze de soare, căci se menţine cer destul de noros în regiunile noastre intracarpatice şi la munte, unde plouă local, iar în zona Carpaţilor Orientali aşteptăm şi lapoviţe sau ninsori, dar în general slabe cantitativ, în timp ce în sud şi est, la câmpie, vorbim în continuare despre nori joşi şi ceaţă, posibil persistentă şi asociată trecător cu burniţa.

În Bucureşti vor fi înnorări, dar şi ceaţă, mai ales dimineaţa şi seara, fără vânt alert şi cu 4...6 grade în termometre la amiază.

Sâmbătă va fi cer noros în regiunile intracarpatice şi la munte, unde precipitaţiile apar pe arii relativ extinse. Ziua vor fi mai ales ploi, dar seara şi noaptea în Maramureş şi în estul Transilvaniei vor deveni mixte, iar la munte vor predomina ninsorile şi nu vor lipsi condiţiile de polei. În restul teritoriului mai răzbate şi soarele printre nori, însă la câmpie şi în depresiuni ceaţa este în continuare prezentă, posibil persistentă şi asociată trecător cu burniţă. Vântul se intensifică abia spre seară în nord-vest, însă pe crestele montane înalte suflă cu putere toată ziua. În aceaste condiţii, temperaturile maxime pornesc de la 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi ating 13 grade în regiunile sudice.

În Capitală vor fi nori şi ceaţă, este posibil ca trecător să burniţeze, dar peste zi răzbat şi câteva raze de soare, aşa că maxima zilei atinge 9...10 grade.

Nu s-a mai întâmplat aşa ceva din 1880! Fără să ştim, trecem printr-o perioadă în care se petrece un fenomen neobişnuit... Anunţ important făcut de Ministerul Educaţiei! Ce examene dificile au de trecut mii de elevi din România...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x