Antena Căutare

Metrorex a pregătit biletul comun de călătorie cu RATB. Ce prețuri vor avea noile bilete. Va fi mult mai avantajos!

Metrorex pregătește biletul comun de călătorie cu RATB, cel pe care îl anunțase în urmă cu câteva luni. Noile bilete vor fi încărcate pe suport contactless ultralight și vor putea fi validate atât la porțile de acces din stațiile de metrou, cât și la validatoarele din mijloacele de transport .

Metrorex pregătește biletul comun de călătorie cu RATB, cel pe care îl anunțase în urmă cu câteva luni. Noile bilete vor fi încărcate pe suport contactless ultralight și vor putea fi validate atât la porțile de acces din stațiile de metrou, cât și la validatoarele din mijloacele de transport .

De altfel, Primăria Capitalei a anunțat în vară că va introduce, începând cu toamna acestui an, tichetul unic de transport, un călător putând astfel să folosească același bilet pentru pentru călătoriile cu metroul, cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul, dar și cu microbuzele firmelor private care vor circula pe traseele către localitățile din Ilfov.

Tarifele sunt:

  • Abonamentul de o zi valabil pe liniile RATB și Metrorex va permite un număr nelimitat de validări și va avea o valabilitate de 24 ore, permițând călătoria până la capătul liniei la RATB sau până la ieșirea din stație de la Metrorex va costa 17 lei. Cel cu zece călători 34 de lei. Iar un bilet care se poate folosi în interval de o oră va costa 5 lei.

Firea, după întâlnirea cu taximetriştii: În Bucureşti vor circula doar taximetre licenţiate, conform legii... Niciun român nu poate rămâne indiferent! Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal a fost adoptată în Senat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x