Mexicul este devastat! Aproape 250 de oameni au murit în urma CUTREMURELOR

UPDATE: Bilanţul seismului care a lovit centrul Mexicului a crescut la cel puţin 248 de morţi, relatează BBC News.

Bilanţul precedent era de 149 de decese.

Preşedintele Enrique Pena Nieto a declarat că peste 20 de copii au murit, iar 30 sunt dispăruţi după ce o şcoală s-a prăbuşit.

Cutremurul a avut loc când mulţi luau parte la o simulare de seism, la exact 32 de ani după ce un altul a ucis mii de oameni în Ciudad de Mexico.

Sirenele de avertizare au sunat, dar unii locuitori au crezut că este vorba numai de o simulare şi nu le-au luat în seamă.

Epicentrul celui mai recent seism a fost în apropiere la Atencigo, în statul Puebla, la aproximativ 120 de kilometri de Ciudad de Mexico şi la o adâncime de 51 de kilometri, potrivit Institutului american de Geofizică USGS.

Bilanţul este încă provizoriu, deoarece zeci de clădiri s-au prăbuşit iar sub dărâmături s-ar mai putea afla corpuri neînsufleţite. Cutremurul cu magnitudinea de 7.1 s-a simţit puternic în capitala ţării, unde a provocat distrugeri însemnate. Mii de oameni, înspăimântaţi, au ieşit pe străzi. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri