Antena Căutare

Mexicul este devastat! Aproape 250 de oameni au murit în urma CUTREMURELOR

UPDATE: Bilanţul seismului care a lovit centrul Mexicului a crescut la cel puţin 248 de morţi, relatează BBC News.

Bilanţul precedent era de 149 de decese.

Preşedintele Enrique Pena Nieto a declarat că peste 20 de copii au murit, iar 30 sunt dispăruţi după ce o şcoală s-a prăbuşit.

Cutremurul a avut loc când mulţi luau parte la o simulare de seism, la exact 32 de ani după ce un altul a ucis mii de oameni în Ciudad de Mexico.

Sirenele de avertizare au sunat, dar unii locuitori au crezut că este vorba numai de o simulare şi nu le-au luat în seamă.

Epicentrul celui mai recent seism a fost în apropiere la Atencigo, în statul Puebla, la aproximativ 120 de kilometri de Ciudad de Mexico şi la o adâncime de 51 de kilometri, potrivit Institutului american de Geofizică USGS.

Bilanţul este încă provizoriu, deoarece zeci de clădiri s-au prăbuşit iar sub dărâmături s-ar mai putea afla corpuri neînsufleţite. Cutremurul cu magnitudinea de 7.1 s-a simţit puternic în capitala ţării, unde a provocat distrugeri însemnate. Mii de oameni, înspăimântaţi, au ieşit pe străzi. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017. Persoanele născute sub acest semn zodiacal taversează o perioadă perfectă din pu... Scene ȘOCANTE întro benzinărie din România. Un bărbat este BĂTUT CRUNT de un tânăr!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x