Antena Căutare

Filmul tragediei din cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Femeia a agonizat opt ore până când soacra ei a sunat la 112. Ce s-a găsit în sângele ei 

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana Operei din Iași, se zbate între viață și moarte în spital, după ce a căzut în casă, însă acum ies la iveală detalii teribile. Se pare că aceasta a agonizat opt ore în locuință până când soacra ei a chemat Ambulanța, iar în momentul în care a căzut se afla sub influența alcoolului. 

Filmul tragediei din cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Femeia a agonizat opt ore până când soacra ei a sunat la 112. Ce s-a găsit în sângele ei 
Filmul tragediei din cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Femeia a agonizat opt ore până când soacra ei a sunat la 112. Ce s-a găsit în sângele ei

Maria Macsim Nicoară este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate mezzosoprane de la noi, însă femeia trecea printr-o perioadă proastă în căsnicie. Ba mai mult, unele voci susțin că artista voia să divorțeze, fiind obosită de gelozia soțului. Din păcate, însă, ea se zbate acum între viață și moarte, după ce a căzut în casă.

Se pare că sâmbătă seară, în jurul orelor 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, a găsit-o pe artistă plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în Aroneanu.

Deși femeia era plină de sânge, în stare de semiconștiență, el a ridicat-o și a dus-o în dormitor, unde o lasă în pat.

Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. El a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă. Cert este că mezzosoprana a consumat alcool în acea zi. Drept dovadă, surse din cadrul anchetei au precizat, potrivit BZI, că mezzosoprana avea o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, după ce a ajuns la spital.

Deși a fost găsită de soțul ei în cursul serii de sâmbătă, abia a doua zi a fost chemată Ambulanța, după ce bărbatul i-a cerut sfatul mamei sale. Femeia a venit la locuința celor doi și a sunat la 112, spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital în stare critică cu leziuni extrem de grave, motiv pentru care medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

Soțul artistei și-a angajat avocat

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale (SIC) , motiv pentru care ofițerii, sub coordonarea procurorului de caz, au mers ieri în casa celor doi soți din Aroneanu, însoțiți de polițiștii criminaliști. Acolo, oamenii legii au făcut mai multe fotografii și au ridicat probe. Ei încearcă să afle dacă mezzosoprana a suferit un accident sau dacă a fost împinsă pe scări de soțul ei.

De asemenea, soțul mezzosopranei, Codrin Nicoară, și-a angajat deja un avocat, în ciuda faptului că deocamdată nu este învinuit de nimic, neexistând probe care să-l incrimineze.

În ce condiții vor putea să meargă la munte sau la mare. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Ieșirea din localita... Ministrul Educației mai schimbă o regulă importantă la Evaluarea Națională: Cum vor fi supravegheați elevii la examene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x