Antena Căutare

"Mi-a sfâșiat inima". Apelul umanitar al unei tinere pentru o inimă care încă bate, abandonată în spital: "Un pui de om care se agață de viață"

Zilnic, zeci de copii sunt abandonaţi pe un pat rece de spital de cele care îi poartă nouă luni în pântece şi îi aduc pe lume. Mama. Acesta ar trebui să fie cuvântul, dar e greu de găsit şi rostit într-o asemenea poveste.

Zilnic, zeci de copii sunt abandonaţi pe un pat rece de spital de cele care îi poartă nouă luni în pântece şi îi aduc pe lume. Mama. Acesta ar trebui să fie cuvântul, dar e greu de găsit şi rostit într-o asemenea poveste.

Un băieţel de numai şase luni este protagonistul unei astfel de drame, adusă în faţa oamenilor de o tânără cu suflet mare, care, după ce l-a vizitat în spital, nu a putut să rămână indiferentă:

"Este abandonat în spitalul Grigore Alexandrescu din București, secţia pediatrie 2, etaj 1, salon 3. Se numește Chiriac Nicholas, în vârstă de șase luni, deşi nu arată de acestă vârstă.

Are probleme de sănătate după cum se şi observă din poză.. Este hrănit artificial.. Ieri, când l-am vizitat, mi-a sfâșiat inima.. Un pui de om care se agaţă cu toată puterea de viaţă, să trăiască şi să crească mare! Are nişte ochişori superbi care caută mereu pe cineva care să-i ofere şi lui un zâmbet şi o mângâiere.

Vă rog, cine poate să-l ajute! Să meargă să-i ducă fiecare după ce poate şi ce îl lasă inima! Este un copil nevinovat", a fost mesajul umanitar lansat de femeie pe pagina personală de Facebook.

Grevă japoneză la Delfinariul din Constanţa! Zeci de angajați, revoltați după ce le-au fost tăiate salariile! ... Se fac ANGAJĂRI importante! Cel mai mic salariu este de 4000 de lei! Care sunt locurile de muncă CELE MAI VÂNATE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x