Antena Căutare

Microbuz cu nouă români, răsturnat pe o autostradă din Germania. Martorii povestesc îngroziți: "Mașina s-a învârtit de câteva ori"

Accident rutier grav petrecut pe o autostradă din Germania. Un microbuz cu nouă români s-a răsturnat, după ce șoferul a frânat brusc și a lovit o coloană de mașini.

Microbuz cu nouă români, răsturnat pe o autostradă din Germania. Martorii povestesc îngroziți: "Mașina s-a învârtit de câteva ori"
Microbuz cu români răsturnat în Germania | Mz.de

Potrivit primelor informații, o persoană este în stare gravă și a fost transportată la spital. Șoferul microbuzului, în vârstă de 52 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, nu consumase alcool și nici droguri.

Potrivit poliției germane, după ce a frânat, microbuzul s-a învârtit de câteva ori și apoi s-a răsturnat.

Cei nouă români și șoferul microbuzului se îndreptau către Leipzig, când cel din urmă a fost a fost nevoit să frâneze din cauza traficului. „Acest lucru a făcut să se învârtă de mai multe ori şi să se răstoarne.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Alexander Junghans, potrivit observator.tv.

Peste 50 de percheziţii în Bucureşti şi în cinci judeţe, într-un dosar de contrabandă cu tutun... Cum este apărat un monstru?! Și-a băgat propriul copil în spital, snopit în bătaie, dar nu recunoaște nimic! Cine îl aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x