Antena Căutare

„Uitaţi-vă, mă, oameni buni, cum murim, mă! Murim nevinovaţi, mă!”. Microbuz SMURD cu persoane în carantină, răsturnat la Cluj-Napoca! VIDEO

Un microbuz SMURD, care transporta către un centru de carantină mai multe persoane venite din Franţa, s-a răsturnat în urma unui accident, în Cluj-Napoca. Trei persoane au fost rănite, iar toţi martorii care au intrat în contact cu pasagerii microbuzului vor intra în autoizolare.  

Pasagerii, 14 la număr, sunt extrem de supăraţi. Trebuiau să ajungă cu un microbuz SMURD într-un centru de carantină din judeţul Maramureş. Numai că, într-o intersecţie din oraş, şoferul care ar fi intrat pe roşu, s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat în urma impactului.

„Uitaţi-vă, mă, oameni buni, cum murim, mă! Murim nevinovaţi, mă! Toată lumea panicată, oameni buni!”, a spus unul dintre pasageri.

Bărbatul, pasager în microbuz, şocat de ce i s-a întâmplat, a povestit totul live pe facebook.

„Exact pe partea dreaptă am stat, dedesubt. Şi toţi oamenii au fost pe mine. Cred că mi-am rupt clavicula. Am ieşit pe ieşirea de urgenţă”, a mai spus el.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18:45. Microbuzul plecase de câteva minute de la Sala Sporturilor din oraş, acolo unde este amenajat centrul de triaj al persoanelor care ajung pe Aeroportul din Cluj-Napoca din zonele roşii ale Europei.

„E posibil aşa ceva? Am venit din Franţa la 1.00, ne-a ţinut în aeroport cam o oră jumate, ne-a dus pe toţi ca pe nişte oi într-o sală de sport, aia de hambal de la UBT. Ne-a ţinut acolo 5 ore. Nu ne-a făcut nimeni nimic, ne duce în carantină. Pentru ce?”, a mai spus pasagerul.

Imediat, după accident, zeci de poliţişti şi cadre medicale au ajuns la faţa locului.

Pentru ca pasagerii microbuzului se întorceau din Franța, țară aflată în zona roșie, pana si criminalistii care fac cercetarea la fata locului poarta echipamente speciale de protectie

În accident, mai mulţi bărbaţi au fost răniţi, dar nu foarte grav. Iar toţi martorii care au intrat în contact cu ei vor intra în autoizolare. Inclusiv şoferul autoturismului cu care microbuzul s-a ciocnit.

Trei dintre cei 14 pasageri ai microbuzului au fost aduși cu ambulanțele la Spitalul Județean din Cluj-Napoca. Înainte de a fi dusi in UPU, acestia au fost duşi in corturile de triaj unde medicii le-au masurat temperatura si verifica daca nu au simptome de coronavirus

Politiştii trebuie să stabilească dacă microbuzul a folosit justificat semnalele luminoase şi cine se face vinovat de accident.

Prea mici în fața coronavirusului. Medic din România, cu saci de gunoi în picioare, pe post de echipament de protecție: ... Coronavirus România. Tone de echipamente de protecție au sosit din Coreea de Sud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x