Antena Căutare

Mihaela, 11 ani, a dispărut de acasă! Familia este disperată: „Cine o recunoaște, să sune la 112!”

Mobilizare masivă de forțe în Dâmbovița. Adriana, o copilă de doar 11 ani este de negăsit! Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la găsirea ei sunt rugate să anunţe Poliţia sau să sune la 112.

Mobilizare masivă de forțe în Dâmbovița. Adriana, o copilă de doar 11 ani este de negăsit! Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la găsirea ei sunt rugate să anunţe Poliţia sau să sune la 112.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a unei fete de 11 ani, din localitatea Gura Suţii, care vineri nu a mai revenit la domiciliu.

Mihaela Adriana Fieraru era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri, pantofi sport de culoare negru cu roşu.

Fata are 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, păr lung, castaniu.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea găsirii fetei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Incendiul de la groapa de gunoi din Sighișoara a fost stins după 18 ore... Lovitură pentru șoferii din România! Codul rutier se modifică! Greșeala pentru care vor putea plăti până la 1.160 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x