Antena Căutare

Mihai Chitac va fi inmormantat miercuri la cimitirul Ghencea Militar, fara onoruri militare

Mihai Chitac va fi inmormantat miercuri la cimitirul Ghencea Militar. Fostul general a murit, luni, la varsta de 81 de ani. El fusese internat de mai multe ori pentru o serie de probleme medicale, iar in luna septembrie a intrat in coma, dupa o operatie de extirpare a unor tumori cerebrale canceroase.

Starea de sanatate a lui Mihai Chitac s-a agravat acum doua luni. In ultima perioada, fostul general fusese eliberat de mai multe ori din inchisoare pentru interventii medicale. In septembrie, a fost supus unei operatii de extirpare a unor tumori cerebrale. Interventia nu a reusit in totalitate. Luni, Mihai Chitac a muritt in urma unui infarct.


In 2008, Mihai Chitac a fost condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare, pentru rolul pe care l-a avut in revolutia de la Timisoara. El a sustinut tot timpul ca decizia a fost nedreapta.

Mihai Chitac a facut parte din grupul de generali trimisi de Nicolae Ceausescu sa reprime revolutia de la Timisoara. Dupa revolutia din 1989, el a fost numit ministru de Interne in guvernul condus de Petre Roman.

Mihai Chitac va fi inmormantat miercuri la cimitirul Ghencea Militar, fara onoruri militare.

Liderii sindicali fac apel la angajati sa opreasca lucrul timp de patru ore... De joi, vremea se incalzeste in toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x