Antena Căutare

Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Imagini emoționante | VIDEO

Mihai Constantinescu a fost condus astăzi pe ultimul drum, iar imaginile sunt cu adevărat emoționante.

Artistul a fost decorat post-mortem de Klaus Iohannis și la ceremonia funerară au avut loc și onoruri militare.

Mihai Constantinescu, "trubadurul" care a fermecat generaţii cu lumea lui minunată, lasă moştenire şlagăre de aur. Artistul a plecat dintre noi la 73 de ani. Optimismul l-a ajutat în trecut să treacă cu bine de două operaţii pe cord. După ultimul stop cardio-respirator a stat în comă 170 de zile.

Medicii nu l-au mai putut salva pe Mihai Constantinescu. Cei care l-au iubit au venit să-și rămas-bun de la artist, la Biserica cu hramul Sfintei Parascheva din Capitală.

Actuala, dar şi fosta soţie i-au fost alături până în ultima clipă. Simona Constantinescu i-a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, iar Mihaela a declarat că anii petrecuţi alături de artist au fost un dar divin.

Fanii și-au luat rămas bun de la artist, la Biserica cu hramul Sfânta Parascheva de pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Capitală.

Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie 2019, după cinci luni de suferință. Anunțul a fost făcut de medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat în tot acest timp.

Preşedintele a promulgat legea care permite organizarea examenului de rezidenţiat în 8 decembrie... Este OFICIAL! Rezidențiatul se va desfășura la această dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x