Antena Căutare

Mihai Constantinescu nu a avut copii, însă una dintre iubitele lui a rămas însărcinată! Ce s-a întămplat cu urmașul artistului:„Am fost în tinerete cu o fată splendidă și a rămas însărcinată”

Mihai Contanstinescu era la a doua căsătorie și a avut mai multe relații cu femei mai mult sau mai puțin celebre. Cu toate acestea, niciuna dintre cele care ar fi putut fi mamele copiilor săi nu i-au dăruit niciodată copii. Artistul și-ar fi dorit foarte mult o fetiță, dar soarta nu a ținut cont de acest gând.

Sora mai mare a cântărețului, Ileana, a dezvăluit de ce fratele ei nu a putut să devină niciodată tată. A iubit-o atât de mult pe Simona Secrier, încât a luat-o de nevastă chiar dacă știa că nu îi va putea dărui urmași.

Citește și: Mihai Constantinescu, despre cel mai mare regret al vieții sale: „Atunci când mi-am dorit, nu s-a putut, iar când nu mi-am dorit...”

„Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie să răspundă, în funcție de cucoanele cu care a fost. Mihai s-a căsătorit cu gândul să aibă o fetiță, dar ea nu a vrut să-și strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele și-au dorit copii cu el, dar le era teamă ca el nu vrea și nu l-au întrebat. Îmi pare foarte rău, am venit singuri, plecăm singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare a cântărețului. Între timp, din păcate, femeia a murit în urma unei grave maladii.

Citește și: Cui îi rămâne averea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a vrut foarte mult urmași. Chiar el a dezvăluit cine este singura femeie pe care a lăsat-o însărcinată. Deși el a vrut să devină tată, tânăra nu a dorit același lucru.

Citește și: Legătura neștiută dintre Andreea Bălan și Mihai Constantinescu. Mesajul sfâșietor făcut de artistă: ”Sunt profund îndurerată...”

„Un copil responsabilizează mama enorm. Nu a fost să fie să am un copil. Atunci când mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost în tinerete cu o fată splendidă și a rămas însărcinată. Ea a luat hotărârea să nu se mai întâmple absolut nimic. Așa că a făcut avort. Eram tânăr, aveam în jur de 30 de ani și ea era în clasa a 12-a. Mi-ar fi plăcut ca ea sa fi lăsat copilul”, a marturisit Mihai Constantinescu, în trecut, la o emisiune TV.

Mihai Constantinescu și Mirabela Dauer, într-o fotografie de VALOARE din 1985: "artist de-a pururi îndrăgostit de t... Rezidențiat 2019 ar putea avea loc pe 8 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x