Antena Căutare

Mihai Constantinescu și Mirabela Dauer, într-o fotografie de VALOARE din 1985: "artist de-a pururi îndrăgostit de tinereţe"

Doina Cernica, jurnalistă şi scriitoare, a publicat, pe contul său de Facebook, o fotografie făcută în 1985, în care apare regretatul Mihai Constantinescu alături de Mirabela Dauer. Fotografia a fost făcută în timpul unui interviu, care a fost publicat în "Zori noi", un ziar local care n-a mai văzut lumina tiparului după 1990.

Mihai Constantinescu și Mirabela Dauer, într-o fotografie de VALOARE din 1985: "artist de-a pururi îndrăgostit de tinereţe" Galerie
Jurnalista Doina Cernica, alături de Mihai Constantinescu şi Mirabela Dauer. | Jurnalista Doina Cernica FOTO: Facebook/Doina Cernica

Jurnalista Doina Cernica a precizat că fotografia a fost făcută în anul 1985, când cei doi artişti, regretatul Mihai Constantinescu şi Mirabela Dauer, au susţinut un spectacol în sala mare a Casei de Cultură din Suceava. După spectacol, cei doi i-au acordat interviuri jurnalistei şi au făcut o fotografie împreună cu acesta.

După ce a aflat că Mihai Constantinescu s-a stins, Doina Cernica a publicat imaginea pe contul său de socializare, însoţită de un mesaj: “S-a stins din viaţă Mihai Constantinescu, lăsându-ne amintirea unui artist de-a pururi îndrăgostit de tinereţe. La despărţire, iată-l în această imagine din anul 1985 (surprinsă de Dumitru Vinţilă, fotoreporterul ziarului „Zori noi”), într-adevăr tânăr şi frumos, împreună cu Mirabela Dauer, în timpul unui interviu după concertul susţinut pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, ca întotdeauna îndelung aplaudaţi de nenumăraţii lor admiratori”.

Mihai Constantinescu și Mirabela Dauer, într-o fotografie de VALOARE din 1985: "artist de-a pururi îndrăgostit de tinereţe"

Jurnalista Doina Cernica, alături de Mihai Constantinescu şi Mirabela Dauer. FOTO: Facebook/Doina Cernica

Jurnalista Doina Cernica FOTO: Facebook/Doina Cernica

Mulţi oameni au reacţionat şi au lăsat comentarii la postare:

„Amintiri ce nu pot fi uitate . Dumnezeu să-i dea odihnă în Sf. LUI Lumină !”, a comentat Sofia Micu.

„Dumnezeu să-l ierte, iar noi să îi păstrăm amintirea cântului şi zâmbetului cuceritor !”, a scris Floricel Popescu.

„DRUM LIN PRINTRE STELE! VEI RAMANE IN SUFLETELE NOASTRE!”, a transmis Ileana Paranici.

„Era atât de delicat! Odihna în pace!”, a scris Sorin Gafencu.

Mihai Constantinescu a murit, marți seară, la vârsta de 73 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul Floreasca din București.

Soția lui Mihai Constantinescu a spus că decesul a survenit în spital, în ciuda eforturilor de resuscitare făcute, timp de 50 de minute, de către medici.

Mihai Constantinescu a fost internat la Spitalul Floreasca în luna mai, după ce suferise un infarct. Starea lui de sănătate părea că se îmbunătățise, dar astăzi a fost constatat decesul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În anul 2008, Mihai Constantinescu fusese supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

Mihai Constantinescu înmormântare: când și unde va fi înmormântat artistul... Mihai Constantinescu nu a avut copii, însă una dintre iubitele lui a rămas însărcinată! Ce s-a întămplat cu urmașul arti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x