Antena Căutare

Fiul lui Andrei Pleșu a fost eliberat și pus sub control judiciar: „N-am înţeles nici eu ce mi s-a întâmplat”

Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai Pleşu, implicat într-un dosar de trafic şi consum de droguri, a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar.

andrei plesu, mihai plesu, fiu, droguri

Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai Pleşu, implicat într-un dosar de trafic şi consum de droguri, a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar.

Măsura a fost dispusă pentru 60 de zile. Judecătorii au respins măsura arestului preventiv pentru toate cele opt persoane implicate în dosar.

Mihai Pleşu a părăsit arestul IPJ Iaşi azi-noapte. El respinge acuzaţia de trafic de droguri de risc, pe care i-au adus-o procurorii.

„N-am înţeles nici ce mi s-a întâmplat. Nu mi s-a părut normal nici cum s-a abordat problema. Le-am spus inclusiv celor care m-au ridicat: puteaţi să daţi un telefon sau puteaţi să-mi trimiteţi o citaţie, am răspuns întotdeauna prompt absolut oricărei intervenţii. Eram cu copilul mic pe care din păcate eu nu îmi permit, atât de bun traficant de droguri sunt, că nu-mi permit să las copilul cu cineva acasă. Asta e! O să vedem ce se întâmplă şi să sperăm că o să iasă măcar o dată în România adevărul la iveală, că de cele mai multe ori nu se întâmplă asta”, a declarat Mihai Pleşu.

„Pentru domnul Mihai Pleşu s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. El respinge vehement toate aceste acuzaţii. De altfel, nici la dosarul cauzei n-am văzut astăzi probe. Din punctul meu de vedere, nu sunt probe care să susţină aceste acuzaţii ale procurorului. Nu există nicio probă din care să rezulte măcar o întâlnire, un trafic de droguri în 7 luni de zile de când durează această anchetă”, a declarat, la rândul ei, Sandra Grădinaru, avocata lui Mihai Pleşu.

Pentru ceilalţi şase suspecţi, doi originari din Iaşi, trei din Bucureşti şi un cetăţean britanic, judecătorii au dispus măsura arestului la domiciliu. Aceştia au părăsit arestul IPJ Iaşi înainte că magistraţii să ia o decizie, deoarece le expirase ordonanţa de reţinere.

Avocaţii spun că nu există probe care să arate că se poate vorbi de o reţea infracţională şi că Mihai Pleşu era doar amic cu o parte dintre suspecţi.

Avocatul lui Mihai Pleșu a contestat toate procedurile procurorilor: „Nu ne-a fost prezentată nicio probă”... Voia să își facă un selfie. Un copil de 12 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a electrocutat pe un tren...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x