Antena Căutare

Fiul lui Andrei Pleșu a fost eliberat și pus sub control judiciar: „N-am înţeles nici eu ce mi s-a întâmplat”

Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai Pleşu, implicat într-un dosar de trafic şi consum de droguri, a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar.

Fiul lui Andrei Pleșu a fost eliberat și pus sub control judiciar: „N-am înţeles nici eu ce mi s-a întâmplat”
andrei plesu, mihai plesu, fiu, droguri

Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai Pleşu, implicat într-un dosar de trafic şi consum de droguri, a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar.

Măsura a fost dispusă pentru 60 de zile. Judecătorii au respins măsura arestului preventiv pentru toate cele opt persoane implicate în dosar.

Mihai Pleşu a părăsit arestul IPJ Iaşi azi-noapte. El respinge acuzaţia de trafic de droguri de risc, pe care i-au adus-o procurorii.

„N-am înţeles nici ce mi s-a întâmplat. Nu mi s-a părut normal nici cum s-a abordat problema. Le-am spus inclusiv celor care m-au ridicat: puteaţi să daţi un telefon sau puteaţi să-mi trimiteţi o citaţie, am răspuns întotdeauna prompt absolut oricărei intervenţii. Eram cu copilul mic pe care din păcate eu nu îmi permit, atât de bun traficant de droguri sunt, că nu-mi permit să las copilul cu cineva acasă. Asta e! O să vedem ce se întâmplă şi să sperăm că o să iasă măcar o dată în România adevărul la iveală, că de cele mai multe ori nu se întâmplă asta”, a declarat Mihai Pleşu.

„Pentru domnul Mihai Pleşu s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. El respinge vehement toate aceste acuzaţii. De altfel, nici la dosarul cauzei n-am văzut astăzi probe. Din punctul meu de vedere, nu sunt probe care să susţină aceste acuzaţii ale procurorului. Nu există nicio probă din care să rezulte măcar o întâlnire, un trafic de droguri în 7 luni de zile de când durează această anchetă”, a declarat, la rândul ei, Sandra Grădinaru, avocata lui Mihai Pleşu.

Pentru ceilalţi şase suspecţi, doi originari din Iaşi, trei din Bucureşti şi un cetăţean britanic, judecătorii au dispus măsura arestului la domiciliu. Aceştia au părăsit arestul IPJ Iaşi înainte că magistraţii să ia o decizie, deoarece le expirase ordonanţa de reţinere.

Avocaţii spun că nu există probe care să arate că se poate vorbi de o reţea infracţională şi că Mihai Pleşu era doar amic cu o parte dintre suspecţi.

Avocatul lui Mihai Pleșu a contestat toate procedurile procurorilor: „Nu ne-a fost prezentată nicio probă”... Voia să își facă un selfie. Un copil de 12 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a electrocutat pe un tren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x