Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mihai Stoica, momente de COȘMAR în închisoare! Fostul manager al Stelei, de nerecunoscut în ultimele zile

Cu ocazia vacanţei de 1 Mai, deţinuţii Penitenciarului Jilava s-au bucurat de o mică atenţie din partea conducerii, care le-a pus la dispoziţie mititeii tradiționali. Pentru Mihai Stoica această plăcere nevinovată a fost umbrită de veștile din partea familiei

Cu ocazia vacanţei de 1 Mai, deţinuţii Penitenciarului Jilava s-au bucurat de o mică atenţie din partea conducerii, care le-a pus la dispoziţie mititeii tradiționali. Pentru Mihai Stoica această plăcere nevinovată a fost umbrită de veștile din partea familiei.

Condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, Mihai Stoica trece tot mai greu peste situaţia în care află. Încarcerat la Penitenciarul Jilava, fostul manager al Stelei trece prin momente critice din cauza faptului că este privat de libertate, iar veştile pe care le primeşte din partea fiicei sale îi îngreunează şederea după gratii în loc să îl ajute să treacă mai uşor peste aceste momente.

Mai exact, imaginile pe care le-a văzut cu Teodora, cărată pe brațe de mai mulți bărbați, pentru că nu se mai putea ține pe picioare din cauza alcoolului consumat, l-au afectat teribil.

CITEȘTE MAI MULTE DETALII PE SPYNEWS.RO

Recomandari