Antena Căutare

Mihail Boldea cere sa fie cercetat in libertate. Procurorul i-a prezentat, aseara, faptele de care este invinuit

Mihail Boldea sustine ca este nevinovat si cere sa fie cercetat in libertate. Avocatul acestuia sustine ca nu s-au respectat ca la carte procedurile prin care deputatul a fost adus in tara si incarcerat.

Mihail Boldea crede ca merita sa fie anchetat in stare de libertate si vrea ca dosarul lui sa fie mutat la DIICOT Bucuresti. Aproape doua ore si jumatate a fost audiat deputatul Boldea de procurorii DIICOT din Galati.


Miercuri seara, dupa ora 19:00, deputatul Mihail Boldea, cercetat intr-un dosar de inselaciune si constituire a unui grup infractional, a fost scos din sediul DIICOT Galati, unde fusese adus in urma cu aproximativ doua ore pentru audieri, la ora transmiterii acestei stiri el fiind dus in arestul IPJ Galati.

La iesirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului galatean, George Moloman, a declarat ca s-au discutat chestiuni procedurale si ca i-au fost prezentate clientului sau faptele pentru care este invinuit.

"I s-au prezentat toate faptele pentru care este invinuit, in drept si fapt. Dupa ce i s-a citit aceasta punere in miscare a actiunii penale, bineinteles ca am solicitat un termen prin care sa ne pregatim apararea. Ne va anunta domnul procuror telefonic cand se va stabili termenul", a declarat Moloman, raspunzand unei intrebari referitoare la audierile de miercuri dupa-amiaza, din sediul DIICOT Galati.

"Ne gandim la o strategie de aparare, iar clientul meu sustine ca este nevinovat", a mai declarat avocatul George Moloman la iesirea din sediul DIICOT Galati.

Inainte de a pleca din tara, era suparat, preocupat, vorbea permanent la telefon, a folosit cartele telefonice cumparate de pe teritoriul tarilor tranzitate si in discutiile telefonice pe care acesta le purta vorbea despre tari precum Kenya si Somalia, care nu au acord de extradare cu Romania", sustin procurorii in referatul de arestare

Boldea este verificat si de inspectorii ANI. Deputatul detine actiuni la 5 firme, despre care nu apare nimic in declaratia sa de avere. Si fratele acestuia, Valentin Boldea, este anchetat de ANI.

foto: Foto: ziuaveche.ro

Bucuresti: Ciocnire violenta intre doua taxiuri. O persoana a fost grav ranita... Un fost ofiter MAI si-a impuscat sotia in cap. A confundat-o cu un hot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x