Antena Căutare

Mihail Boldea da interviuri din Congo: Vin saptamana viitoare

Deputatul UNPR Mihail Boldea a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena3, dupa mai multe zile dupa ce a parasit Romania si a fost dat in urmarire internationala.

"Mi s-au incalcat toate drepturile la aparare [...] Sa nu ma caute domnul Basescu, vin saptamana viitoare, acum imi caut bilet de avion. Aveam programata plecarea", a spus Boldea, conform Antena3.

Boldea a dat mai multe informatii despre afacerile din zona, despre contrabanda cu tigari.

"De ce nimeni nu se intereseaza ca numele procurorului Carare care controleaza contrabanda de tigari din Galati. Sunt sute de oameni care se plang ca a tras in ei", a spus deputatul.

"Daca vreau stau doi ani aici. Nu vreau decat sa am parte de o justitie corecta, cum a avut si domnul Basescu. Imi doresc sa se arate ca mandatul de arestare in lipsa a fost eliberat fara ca eu sa fiu audiat.

Sa ma astepte la Istabul sa ma incatuseze.

Toader a iesit ca un elefant

Buda ca si presedinte al Comisiei Juridice trebuie sa ma caute sa ma citeze, sa imi dea termene. O sa zica ca am fost cel mai cautat om din Romania.

Intre timp, tatal si fratele deputatului au fost citati la audieri.

Foto: ghimpele.ro

Studiu IRES: La 22 de ani de la Revolutie, un sfert dintre romani nu se simt liberi... Boldea: Sunt in Congo. Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x