Antena Căutare

Meteorologii anunță ger cumplit, iar mii de bucureşteni sunt în pericol să rămână iar fără căldură

Mii de bucureşteni au îndurat un frig cumplit în apartamente, după ce au rămas fără căldură şi apă caldă, din cauza avariilor RADET. Ca să reziste peste noapte, au dormit cu aragazul pornit sau au apelat la calorifere electrice, iar acum aşteaptă facturi-record la gaze şi la curent. Mai grav este că urmează zile cu ger şi mai mare, iar o nouă avarie se poate produce oricând.

Mii de bucureşteni au îndurat un frig cumplit în apartamente, după ce au rămas fără căldură şi apă caldă, din cauza avariilor RADET. Ca să reziste peste noapte, au dormit cu aragazul pornit sau au apelat la calorifere electrice, iar acum aşteaptă facturi-record la gaze şi la curent.

Mai grav este că urmează zile cu ger şi mai mare, iar o nouă avarie se poate produce oricând.

La 87 de ani, o pensionară din Bucureşti suportă cu greu frigul din apartament. Femeia stă toată ziua în bucătărie, unde se încălzeşte la flacăra de la aragaz. Noaptea trecută, afară au fost minus 10 grade. Într-un bloc neizolat termic, frigul a pătruns în toate încăperile.

Acelaşi frig îndură mii de bucureşteni din peste 50 de blocuri din sectoarele 5 şi 6. Afectaţi de avaria care s-a întins pe mai bine de trei nopţi sunt şi copiii unui orfelinat din Capitală.

Cei care au putut. au dat drumul aparatelor de aer condiţionat sau caloriferelor electrice. Oamenii aşteaptă acum facturi duble la curent. În urmă cu o săptămână, prin aceeaşi situaţie au trecut şi bucureştenii care locuiesc în 200 de blocuri din sectoarele 2 şi 3.

Iar o magistrală nu a mai fost înlocuită din anii '60. Cum temperaturile vor continua să scadă, avariile ar putea să reapară

România, focarul Europei. Virusul mortal se transmite prin aer, iar pericolul de îmbolnăvire este uriaș... Accident grav! Maşină spulberată de tren între Arad și Oradea. Circulația este oprită, iar medicii intervin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x