Antena Căutare

Mii de locuri de muncă vor fi desființate! Explicația dată de ministrul Finanțelor: ”E un prim pas...”

Mii de locuri de muncă vor fi desființate în perioada următoare, anunțul fiind făcut chiar de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. 

Mii de locuri de muncă vor fi desființate în perioada următoare, anunțul fiind făcut chiar de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Astfel, în perioada următoare vor fi desființate 4.143 de posturi, dintre care 3.276 numai la ANAF. De asemenea, la 21 de ministere va fi o tăiere de 870 de posturi.

”Este vorba și de posturi bugetate și nebugetate. Administrația este supraîncărcată și vedem în economie efectul. Sunt foarte multe blocaje și prevederi legale. E un prim pas această tăiere. Ministerele și-au reținut posturile care erau deja lansate pentru procedura de concurs. Sunt multe nemulțumiri. Vorbim de posturile vacante, dar efectul poate fi și acela de dispariția unor funcții chiar și de conducere”, a declarat Teodorovici, conform Antena 3.

Se anunță o iarnă grea pentru români! Urmează un nou val de scumpiri... Medicul din Oradea care a refuzat transferul unei fetiţe la un spital mai bun, pe motiv că "oricum va muri", a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x