Antena Căutare

Mii de moldoveni si rusi vor petrece Craciunul pe rit vechi in statiunile montane din Romania

Rusi, ucrainienPe partia Bradul din Poiana Brasov nu sunt semne ca vacanta s-ar apropia de final. Din contra, ortodocsii pe rit vechi, care vor petrece peste cateva zile Craciunul, au venit cu forte proaspete. Romanii s-au straduit sa fie niste gazde bune. Hotelurile si restaurantele sunt pregatite pentru un nou val de petrecareti.i, moldoveni, toti au venit in Romania. Mai e putin pana la Craciunul pe rit vechi. Iar statiunile de la munte sunt pline.

Turistii din Ucraina, Moldova sau Rusia au ajuns deja in statiunile montane din Romania. Poiana Brasov este, in prezent, cea mai aglomerata. Aici se sta si jumatate de ora pentru o urcare cu teleschiul, si cu greu se mai gasesc echipamente de schi.

Stratul de zapada masoara 60 de centimetri pe partia Bradul si sfarsitul de saptamana se anunta cu ninsori. Asa ca zapada va fi numai buna de schi.

Hotelierii au pregatit oferte speciale pentru turistii strain care includ mese festive si petreceri de Craciun si Anul Nou pe rit vechi.

Insa, pe langa ucrainieni si rusi, au venit turisti si din locuri mai indepartate, din SUA, India si chiar Africa de Sud.

Un politist din Timisoara, "zeul" somnului. Doarme pe unde apuca!... Scandalul revelionului ratat din Dolj continua! Clientii au depus plangeri la Protectia Consumatorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x