Antena Căutare

Mii de oameni lăsați fără apă în plină pandemie de coronavirus, în Târgu Jiu

În plină epidemie de coronavirus oamenii din Târgu Jiu sunt amenințați cu debranșări de la rețeaua de apă pentru că nu au fost respectate termenele de plată. Cei de la societatea apă și canal din municipiu i-au înștiințat pe unii locatari că vor fi deconectați, deși în această perioadă igiena este primordială.

Spălarea cu apă și săpun este prima măsură de protejare împotriva infectării cu coronavirus doar că aecastă măsură este posibil să nu fie respectată în Gorj.

Operatorul de furnizare a apei vrea să ia măsuri drastice față de persoanele datornice și mai multe asociații sunt amenințate cu debranșarea de la apă. Astăzi este ultimul termen de paltă, ceea ce ar însemna că zeci de mii de oameni din Târgu Jiu să rămână fără apă.

Mai multe asociații de propietari înregistrează datorii față de furnizor, iar locatarii sunt speriați că măsura elementară de protecție nu poate fi respectată.

România a ajuns groapa de gunoi a Europei, din cauza importurilor ilegale. 500 de tone de deșeuri au fost aduse în țară... Adolescent de 16 ani, electrocutat după ce s-a urcat pe un stâlp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x