Antena Căutare

Incidente la metrou. Mii de oameni s-au călcat în picioare pe peroanele din București!

Mii de oameni s-au călcat în picioare la metrou, din cauza unor defecţiuni la sistemul automat al macazului!

Mii de oameni s-au călcat în picioare la metrou, din cauza unor defecţiuni la sistemul automat al macazului! De trei zile, pe una dintre magistrale, se circulă cu întârzieri de zeci de minute. Ca să evite o deraiere, mecanicii reglează manual viteza şi nu pornesc din staţie fără să aibă undă verde din dispecerat. Altfel, trenurile pline s-ar putea ciocni, avertizează un inginer electronist.

Sunt două tipuri de defecţiuni. Una la sistemul de semnalizare şi alta la macaz. Mai exact, computerul care anunţă mecanicul de tren dacă are sau nu calea liberă. Pentru că sistemul poate arăta roşu când e verde şi invers. mecanicii aşteaptă între staţii mesaje din dispecerat pentru a regla, manual, viteza şi timpii de aşteptare. Altfel, s-ar putea întâlni cu alt tren. Iar rezultatul ar fi catastrofal.

După ploaie, mii de români își pun viețile în pericol fără să știe. Mai multe persoane au ajuns la spital în stare gravă... Accident violent cu doi morți și patru răniți, după ce un TIR s-a ciocnit cu două autoturisme, în Mureș!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x