Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Mii de oameni trăiesc fără lumină, în noroaie,la doar câțiva kilometri de București. Singurul lor păcat este că nu au bani pentru a-și cumpăra doi stâlpi de electricitate

Fără lumină şi în noroaie, ca în Evul Mediu. Aşa trăiesc de ani de zile câteva familii nevoiaşe, la doar 40 de kilometri de Bucureşti. Pentru că nu au cum să strângă 6.000 de lei să cumpere doi stâlpi de electricitate, oamenii stau fără curent.

Fără lumină şi în noroaie, ca în Evul Mediu. Aşa trăiesc de ani de zile câteva familii nevoiaşe, la doar 40 de kilometri de Bucureşti. Pentru că nu au cum să strângă 6.000 de lei să cumpere doi stâlpi de electricitate, oamenii stau fără curent. Iar strada este plină de mâl, pentru că Primăria nu s-a îngrijit nici măcar s-o pietruiască. La alegerile trecute, edilul le-a promis consătenilor săi că le va rezolva problemele. Nu s-a ţinut de cuvânt. Acum, le promite iar lumină, asfalt şi canalizare.

2600 de suflete locuiesc în comuna Tămădău Mare din judeţul Călăraşi. Acum şapte ani, mai multe familii tinere au primit de la primărie terenuri, să-şi ridice case. Şi-au construit locuinţele, însă primăria nu le-a racordat la reţeaua electrică. Cei care au avut bani au rezolvat singuri problema. Cine nu a avut stă şi acum fără curent electric.

Cele două străzi pe care stau familiile au fost construite acum 7 ani. Nu şi asfaltate. Sunt pline de noroaie şi denivelări. Oamenii au cerut primăriei măcar să le pietruiască, dar spun că au fost refuzaţi.

Recomandari