Antena Căutare

Mii de șoferi, revoltați! Autostrada Soarelului, brăzdată de cratere pe zeci de kilometri, înainte de 1 Mai! Cum asflatează drumarii e halucinant

Mai sunt doar patru zile până la marele exod spre litoral, dar drumul spre distracţie trece prin gropi şi pericole. Autostrada Soarelui are zeci de kilometri de cratere, pe care drumarii au început să le acopere rudimentar: cu găleţi şi peturi tăiate cu foarfeca.

Mai sunt doar patru zile până la marele exod spre litoral, dar drumul spre distracţie trece prin gropi şi pericole. Autostrada Soarelui are zeci de kilometri de cratere, pe care drumarii au început să le acopere rudimentar: cu găleţi şi peturi tăiate cu foarfeca. Conform Companiei de Drumuri, A2 va intra în reparaţii capitale. Nu toată, ci doar o mică porţiune. Şi nu acum, ci abia la toamnă! Iar lucrările de zeci de milioane de euro vor dura, atenţie, până în 2021.

Aşa se lucrează pe Autostrada Soarelui, în România anului 2018. Dintr-o găleată veche, muncitorii aruncă smoală pe şosea. Şi folosesc un pet tăiat cu foarfeca, pentru un ultim retuş. Din loc în loc, şoferii trebuie să încetinească pt ca angajatii de la drumuri au inceput sa asfalteze autostrada. Impropriu spus sa asfalteze. Peticim. La asta ne pricepem cel mai bine noi romanii.

Doar pe o bandă pe fiecare sens se poate circula în condiţii cât de cât normale. Cele mai multe fisuri în asfalt au apărut după ninsorile din februarie şi martie. De atunci şi până acum, autorităţile n-au reuşit să repare mai nimic. data in urma cu o lunaGreu de crezut că vor face ceva în cele câteva zile, cât au mai rămas până la minivacanţa de 1 mai. Peste o sută de mii de turişti vor trece pe aici cu maşinile, estimează autorităţile. Anul trecut, pe Autostrada Soarelui au circulat între 17.000 şi 30 de mii de maşini, în fiecare zi.

Reprezentanţii Companiei de Drumuri anunţă că o lucrare amplă de asfaltare va începe abia în toamnă şi se va termina în 2021.


Scene terifiante în centrul Capitalei! Un bărbat, filmat în timp ce umbla înarmat cu o sabie!  Ce a declarat în fața anc... Vești proaste pentru mii de români! Indicele ROBOR a atins cel mai mare nivel din 2018, iar ratele vor sări în aer la cr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x