Antena Căutare

Schimbare majoră pentru pensionari! Totul se va întâmpla din 2019, iar milioane de persoane vor fi afectate

Începutul anului 2019 ar putea să aducă o schimbare uriașă pentru pensionarii din România, conform unei măsuri pe care ar urma să o ia Guvernul. 

Începutul anului 2019 ar putea să aducă o schimbare uriașă pentru pensionarii din România, conform unei măsuri pe care ar urma să o ia Guvernul.

Mai exact, din dorința de a face economii, Guvernul ar urma să implementeze o măsură prin care pensionarii să-și primească pensiile pe card, începând din 2019.

Astfel, conform ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici, statul nu ar mai vrea să dea 600 de milioane lei anual pentru expedierea pensiilor prin Poșta Română, mai ales că aceşti bani ar putea fi folosiți de administrațiile locale pentru investiții.

Așadar, începând de anul viitor, milioane de pensionari ar putea să-și primească pensiile pe card. Conform estimărilor, de această decizie ar urma să fie afectate 3,2 milioane de români.

Aceștia, însă, vor putea să aleagă cu ce bancă doresc să lucreze, însă aceștia vor fi nevoiți să achite taxe aferente pentru carduri, care diferă de la bancă la bancă.

Alertă METEO! A nins și acesta e doar ÎNCEPUTUL! Ce anunță specialiștii... Vești proaste pentru milioane de români! Salariul minim pe economie nu va crește de la 1 NOIEMBRIE! Anunțul făcut de aut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x