Antena Căutare

Milioanele de la Loto, "udate" cu lacrimi. Povestea lui George, cel mai bogat somer al tarii

A dat norocul peste el la doar o saptamana dupa ce a ramas somer. Cu un bilet pe care a cheltuit patru lei, un tanar din Arges a castigat peste 5 milioane la loto. Reporterii Observatorului au stat de vorba cu el. Socul este atat de mare, incat omul nici nu stie ce va face cu banii.

“Nu ne venea sa credem, ce putem sa spunem. Sotia a inceput sa planga instantaneu. Toata noaptea n-am dormit. Nici acuma nu realizam”, marturiseste proaspatul castigator la Loto. Noroc chior! Asa se poate descrie situatia lui George, fost angajat la o fabrica de caramida din Campulung. Duminica, a castigat un milion de euro la loto 6 din 49, cu o varianta simpla.

Banii sunt o mana cereasca, mai ales ca George a fost disponibilizat, iar perspectivele de angajare in orasul sau nu sunt grozave. Desi norocul le poate surade oricand, numarul jucatorilor la loto a scazut in ultimul timp.

“Piata a avut un trend descendent destul de violent, a venit exact in momentul in care a fost lovita piata si de criza”, spune seful Loteriei.

Numarul variantelor jucate la loto a scazut cu 34% in acest an, de la 600 la 400 de milioane de lei. Sunt insa si jucatori traditionali care nu renunta nicicum la biletul loto.

Meciul Romania - Olanda, o afacere de milioane pentru bisnitari. Cat costa un bilet "la negru"... Fetita aruncata din taxi de mama ei are o noua familie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x