Antena Căutare

Militari americani de la baza Mihail Kogălniceanu şi-au sărbătorit ziua naţională pe litoralul românesc

Aceștia recunosc faptul că, mai ales de 4 Iulie, şi-ar fi dorit să fie acasă, însă le place la noi. În primul rând pentru că văd peste tot fete frumoase.

Aceștia recunosc faptul că, mai ales de 4 Iulie, şi-ar fi dorit să fie acasă, însă le place la noi. În primul rând pentru că văd peste tot fete frumoase.

După festivităţile dedicate Zilei Naţionale a Americii, au ieşit pe plajă. Pe seară, însă, vor să dea o fugă la Neversea.

Militarii americani spun că pe plajă sunt suficiente atracţii. Totuşi unora le lipseşte modul în care sărbătoreau, în America, ziua de 4 iulie. Se bucură însă că au le-a fost permis să iasă din bază şi pot sta liniştiţi la plajă sau pot face baie în mare.

Americanii au primit steguleţe în dar de la una dintre angajatele plajei unde au ieşit să distreze.

Cei mai mulţi sunt liberi în această după-amiază. Iar dacă nu conduc, au voie chiar să bea alcool. Dar cu măsură.

Pentru că sărbătoarea a picat în timpul săptămânii şi sunt destul de puţine cluburi deschise seara, mulţi militari vor merge să se distreze la festivalul Neversea.

Microbuz cu 20 de persoane implicat într-un accident în Prahova. Patru persoane au fost transportate la spital... O mulţime de tineri s-au prezentat, de la prima oră, pe plaja din Constanţa, pentru a fi siguri că nu vor rata nicio sec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x