Antena Căutare

Militarii detaşamentului Carpathian Pumas din teatrul de operaţii Mali, decoraţi cu medalia ONU

Militarii detaşamentului Carpathian Pumas din teatrul de operaţii Mali, au fost decoraţi cu medalia ONU, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, marţi, în prezenţa Reprezentantului Special al Secretariatului General al ONU, Mahamat Saleh Annadif, şi a delegaţiei Ministerului Apărării Naţionale, condusă de comandantul Comandamentului Forţelor Întrunite, generalul-maior Ioniţă Dorin.

”Marţi, 25 februarie, în baza Camp Castor, Gao, a avut loc ceremonia de acordare a medaliilor ONU pentru militarii detaşamentului Carpathian Pumas participanţi la Misiunea Multidimensională Integrată a ONU de Stabilizare în Republica Mali - MINUSMA. Militarii români întrunesc toate condiţiile de eligibilitate în calitate de membri ai misiunii MINUSMA şi au fost recompensaţi cu medalia ONU pentru profesionalismul şi implicarea de care au dat dovadă în realizarea misiunilor sub egida Organizaţiei Naţiunilor Unite în cele aproape cinci luni de când se află în teatrul de operaţii Mali”, a transmis, marţi MApN.

Sursa citată a precizat că ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa Reprezentantului Special al Secretariatului General al ONU, Mahamat Saleh Annadif, şi a delegaţiei Ministerului Apărării Naţionale, condusă de comandantul Comandamentului Forţelor Întrunite, generalul-maior Ioniţă Dorin.

Detaşamentului Forţelor Aeriene Române execută, la solicitarea Organizaţiei Naţiunilor Unite, misiuni de evacuare medicală – MEDEVAC/CASEVAC, misiuni de căutare-salvare, transport trupe şi materiale, misiuni de inserţie/extracţie, cercetare şi patrulare aeriană, misiuni de recunoaştere şi supraveghere în sprijinul ONU.

Sursa : news.ro

Inevitabilul s-a produs: Coronavirus în România! Un italian care a vizitat țara noastră weekend-ul trecut, infectat cu C... Metrorex: În trenurile de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x