Cel mai probabil, ca în fiecare an, în faţa corturilor cu mâncare se vor forma cozi. Cum altfel, este cea mai gustoasă, pentru că e făcută la ceaun, ca la cazarmă.
Cu şorţurile la purtător, cei 40 de bucătari toacă de zor. Sarcinile sunt împărţite. Unii feliază legume, iar alţii se ocupă de cârnaţii afumaţi şi de ciolan.
„Avem vreo trei mii de kilograme de fasole, aproape patru mii de kilograme de legume. Avem 1.200 de kilograme de ciolan, avem inca 1.200 de kilograme de cârnaţi afumaţi. Ingredientele sunt puse la fiert în această dimineaţă. Fasolea cu ciolan va fi făcută după o reţetă tradiţională. Sunt pregătite condimente pentru gust şi 40 de ceaune” , a explicat Radu Zărnescu, bucătar.
La mulți ani, România! Paradă militară cu 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice și o femeie în deschidere, în premi... Urări de Ziua Națională de la vedetele din America. Mesajul Nadiei Comăneci, Anastasiei Soare şi Alexandrei Nechita pent...