Antena Căutare

Ministerul Educaţiei: 60 de unităţi de învăţământ din întreaga ţară au cursurile suspendate parţial sau total, din cauza gripei/ 50 de unităţi sunt doar în Bucureşti

Ministerul Educaţiei anunţă că, joi, 60 de unităţi de învăţământ din întreaga ţară au cursurile suspendate parţial sau total, din cauza gripei, 50 de unităţi fiind doar în Bucureşti.

Potrivit Ministerului Educaţiei, inspectoratele şcolare din ţară au transmis, joi, situaţia actualizată a unităţilor de învăţământ cu activitatea suspendată din cauza gripei.

Astfel, în judeţele Argeş, Iaşi şi Tulcea este câte o unitate închisă integral.

În judeţele Călăraşi, Cluj, Giurgiu, Ilfov, Olt şi Suceava este câte o unitate închisă parţial, iar în municipiul Bucureşti sunt 50 de unităţi de învăţământ închise parţial.

”4.048 de elevi sunt afectaţi (a nu se înţelege bolnavi) de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ”, a transmis Ministerul Educaţiei.

Specialiştii au anunţat că activitatea gripală a avut un trend crescător în ultima sătămână.

Sursa : news.ro

Curtea de Apel Constanţa a decis amânarea cauzelor cu excepţia celor urgente, după abrogarea pensiilor de serviciu ale j... Cine era tatăl care s-a aruncat de la etajul 10 cu bebelușul în brațe! Mama fetiței, în stare de șoc! Femeia a făcut o d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x