Antena Căutare

Ministerul Educaţiei: Peste 6.600 de elevi, afectaţi de închiderea unităţilor din cauza gripei

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a anunţat, miercuri, că sunt închise, total sau parţial, zeci de unităţi de învăţământ din întreaga ţară, fiind afectaţi 6.695 de elevi.

Potrivit Ministerului Educaţiei, în judeţul Alba sunt patru unităţi de învăţământ închise integral şi două unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Suceava sunt două unităţi de învăţământ închise integral şi patru unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Giurgiu sunt trei unităţi închise integral, iar în Caraş-Severin una.

De asemenea, este închisă parţial câte o unitate în judeţele Cluj, Argeş, Gorj, Brăila, Olt şi Sibiu.

În Municipiul Bucureşti sunt 28 de unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Iaşi sunt două unităţi de învăţământ închise parţial, iar în judeţul Ilfov sunt cinci unităţi de învăţământ închise parţial.

”6.695 de elevi sunt afectaţi (a nu se înţelege bolnavi) de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ”, a transm is Ministerul Educaţiei.

Sursa : news.ro

Suceava: Coliziune între două TIR-uri şi o maşină, şase persoane fiind rănite... Bunicul la volan! Un șofer de 90 de ani a făcut prăpăd pe străzi! O tănără de 28 de ani, rănită, a ajuns la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x