Ministerul Sănătății propune un proiect de lege prin care vaccinarea copiilor să devină obligatorie!

 

Ministerul Sănătăţii pregăteşte un proiect de lege care prevede vaccinarea obligatorie a copiilor. Mai multe vaccinuri vor fi pe lista celor de care depinde posibilitatea înscrierii copiilor la grădiniţă sau la şcoală. 

În România vor deveni obligatorii următoarele vaccinuri: BCG (anti-tuberculoză), HEP B (anti-hepatita B), DTPa (anti-diftero-tetano-pertussis acelulară, adică împotriva difeteriei, tetanosului si tusei convulsive, „magareasca”), VPi (anti-polio poliomielitei), Hib (anti-haemophillus influenzae de tip b), ROR (anti-rubeola, anti-rujeola şi anti-oreion), precum şi vaccin pneumococic conjugat – în funcţie de fondurile disponibile (împotriva otitei, meningitei, pneumonii provocate de pneumococ).

După cum puteți constata, indiferent cine este la guvernare, programul vaccinării obligatorii este întotdeauna prioritar. De ce? Că așa vor „elitele” planetei, alea care ne pregătesc așa numita Nouă Ordine Mondială.

Totuși, indiferent de argumentele lor, apare o întrebare de logică elementară: dacă părinții considerați „responsabili” își vaccinează copiii, cum ar putea să fie un pericol pentru acești copii vaccinați compania unor copii nevaccinați? Că dacă vaccinul își atinge scopul și îl imunizează pe copil, el nu mai trebuie să fie sensibil la boala pentru care a fost imunizat… Și atunci, de ce să îi interzici accesul la grădiniță sau școală unui copil nevaccinat, dacă ceilalți, vaccinații, sunt imuni?

Desigur, nu trebuie să le vorbim de logică agenților vaccinării obligatorii pentru că nu-i interesează așa ceva. Iar această măgărie a constrângerii are un singur scop: să îi vaccineze pe toți, indiferent de riscurile vaccinurilor!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe