Antena Căutare

Ministrul Agriculturii: "La tara, crasma e plina, de dimineata de la opt si pana la zece seara"

Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii, a declarat intr-un interviu acordat pentru Mediafax, ca Romania are un potential agricol urias si este anormal sa se rabde de foame, dar, la tara, crasma e plina de dimineata pana seara si nu se gaseste nimeni sa-ti sape gradina pentru 100 de lei.

"Orice om din Romania, la potentialul pe care il are, nu trebuie sa rabde de foame. Este o anomalie sa rabzi de foame, si iar revin la chestiune ca mai zilele trecute, inainte ca presedintele sa iasa public, discutam cu un prieten de-al meu, trecand printr-o comuna in care de dimineata de la opt si pana seara la zece crasma e plina. Deci, crasma e plina''


Ministrul sustine ca in comuna in care locuieste mama sa, crasma este plina, dar pentru mancarea pe o zi si 100 de lei, nimeni nu este dispus sa munceasca in gradina cuiva.

Presedintele Romaniei a facut, in cursul zilei de luni, o declaratie asemanatoare, spunand ca "poporul roman are performante limitate". Traian Basescu sustinea ca exista 3 milioane de hectare nemuncite si ca ministrii nu vor veni sa are pamantul, indemnand oamenii sa realizeze ca este mai profitabil sa are un hectar de pamant, decat sa stea la crasma.

De asemenea, Tabara a precizat ca sustine punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu referitor la faptul ca in Romania se lucreaza putin. "Din pacate, eu as spune ca in Romania se lucreaza cel mai putin si sustin punctul de vedere al presedintelui, nu pentru a ma asocia cu dansul. Ganditi-va ca incepem ziua, saptamana de lucru luni la amiaza si o terminam poate joi la amiaza, nu vineri la amiaza", a spus Tabara.

Citeste si Jurnalul

Foto:Intact Images

VIDEO! Haine cu miros de oaie intr-o piata din Pitesti... Student moldovean, prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda cannabis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x