Antena Căutare

Ministrul Apararii, despre cazul oficialului roman la Chisinau: Nu este exclus sa fie o provocare

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat, duminica dimineata, referitor la cazul atasatului militar la Chisinau, ca nu este exclus sa fie vorba despre "o provocare", el adaugand ca in diplomatie uneori se poate intampla sa ti se ofere o cupa cu sampanie, "ce poate sa contina si altceva", relateaza Antena 3

El a spus, intr-o interventie televizata, ca nu este exclus ca in cazul atasatului militar de la Chisinau sa fie vorba despre o provocare.

"Nu este exclus sa fie o provocare", a spus Dobritoiu, mentionand ca este important de stabilit cu exactitate, in urma anchetei ce va avea loc, ceea ce s-a intamplat in cazul atasatului militar la Chisinau.

Intrebat despre ce provocare ar putea fi vorba in cazul diplomatului roman, Dobritoiu a raspuns: "Stiti cum mai sunt lucrurile in diplomatie, se spune si acea cupa poate sa contina si altceva".

El a subliniat insa ca important este ce va stabili ancheta in acest caz.

Atasatul militar al Romaniei la Chisinau, colonelul Danicu Tanasa, a fost gasit, in noaptea de sambata spre duminica, in stare de ebrietate la volan de Politia din Chisinau, ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu declarand ca acesta a fost retras de la post si ca va urma o ancheta.

Doi batrani din Constanta au fost lasati pe drumuri de nepotul lor! L-au rugat pe tanar sa aiba grija de casa, insa, ace... Iurie Darie, ultimele aplauze. Aproape o mie de oameni i-au spus adio marelui actor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x