Antena Căutare

Ministrul Economiei, Ion Ariton, a spart mii de euro la cumparaturi de haine

Ministrul Economiei, Ion Ariton iesit la cumparaturi de costume in zona Dorobanti, conform imaginilor prezentate, vineri seara, in emisiunea Subiectiv.

Conform articolului ZiuaNews.ro, citat de realizatorul Razvan Dumitrescu, ministrul Economiei ar fi cheltuit mii de euro pe doua costume.

Ariton a ales sa-si cumpere costumele de la luxosul magazin „Canali", cu cateva zile inainte de aniversarea sa. Hainele de la aceasta firma sunt evaluate intre 1.500 si peste 3.000 de euro, dar despre acestea se spune ca nu se sifoneaza niciodata.

Potrivit declaratiei sale de avere, anonimul ministru al Guvernului Boc nu are bani in alte conturi, nici depozite, in afara salariul de ministru, de 4.000 de lei si de datorii de zeci mii de euro.

In plus, alaturi de sotie, veniturile ministrului Economiei nu depasesc opt mii de lei pe luna, in conditiile in care cei doi au de crescut doua fete.

Foto: ZiuaNews.ro

Romanii sunt cei mai nefericiti cetateni ai planetei... In Romania, toata lumea da spaga, dar nimeni nu ia: 85% dintre romani sustin ca nu ar primi mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x