Căutare Live

Ministrul Economiei solicită Societăţii Naţionale a Sării rezolvarea revendicărilor formulate de angajaţii companiei

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a cerut, marţi, Societăţii Naţionale a Sării (SNS), să rezolve revendicărilor angajaţilor companiei, în contextul în care aceştia protestează faţă de neacordarea voucherelor de vacanţă.

Lucrătorii din cadrul SNS au declanşat o grevă spontană greva spontană la cinci sucursale din cadrul societăţii, în contextul neacordării voucherelor de vacanţă.

Ministrul a solicitat convocarea unei Sedinţe Extraordinare a Consiliului de Administraţie, potrivit regulamentului de organizare şi funcţionare, şi implicit comunicare de urgenţă a soluţiilor adoptate, în scopul rezolvării situaţiei create.

“Nemulţumirea angajaţilor salinelor din subordinea societăţii Salrom şi implicit protestul faţă de neacordarea voucherelor de vacanţă sunt complet justificate, pentru că acestea sunt prevăzute în bugetul pe anul 2019. În acest sens, găsesc inoportună decizia Consiliului de Administraţie care a hotărât prin vot 4 la 1 ca acestea să nu se acorde. Orice încercare de dialog cu conducerea SNS pentru a debloca această situaţie s-a soldat cu un eşec”, a spus Bădălău.

Bădălău a subliniat că preşedintele Consiliului de Administraţie este singurul care a votat în favoarea acordării voucherelor.

”În aceste condiţii, având în vedere greva spontană declanşată la cinci sucursale din cadrul societăţii, cu riscul extinderii şi la celelalte sucursale, am solicitat membrilor Consiliului de Administraţie luarea măsurilor care se impun, în regim de maximă urgenţă, astfel încât acestea să conducă la stingerea conflictului şi la preîntâmpinarea unor cheltuieli suplimentare, generate de perturbarea activităţii societăţii, raportat la contractele asumate. Solicit prin urmare, convocarea unei Sedinţe Extraordinare a Consiliului de Administraţie, potrivit Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului de Administraţie şi implicit comunicarea de urgenţă a soluţiilor adoptate, în scopul rezolvării situaţiei create”, a spus Bădălău.

Ministrul şi-a exprimat solidaritatea cu angajaţii salinelor în grevă, în speranţa că situaţia se va rezolva în curând.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Pe ce loc se clasifică Armata României în clasamentul celor mai puternice armate din lume. Deasupra Bulgariei și sub Ucr...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri