Antena Căutare

Ministrul Educației, mesaj de ultimă oră despre înghețarea anului școlar: „Nu e cazul să revenim la cursuri”

Ce se va întâmpla cu școlile? Ministrul Educației, Monica Anisie, noi declarații.

„Suntem într-o situație dificilă. Întreaga societate românească trece printr-o perioadă grea. Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de eveniment atât de greu. Nu vedeți cât de repede se extinde situația aceasta a pendemiei. Cred că și educația reprezintă, în aceste momente, un sector în care lucrurile nu stau tocmai bine pentru că școlile și universitățile și-au prelungit cursurile.

Sub nicio formă nu se pune problema înghețării anului școlar. Dacă ne uităm și la celelalte sisteme de educație din UE, vedem că nicăieri nu s-a luat o astfel de măsură”, a spus ministrul Educației.

În privința măsurii continării suspendării cursurilor, „am spus foarte clar că până când nu vor fi în siguranță elevii, studenții și profesorii, nu e cazul să revenim la cursuri. În această perioadă trebuie să ne preocupe în mod special sănătatea tuturor”, a adăugat Monica Anisie, la Antena 3.

Premierul Ludovic Orban a anunțat o nouă ordonanță militară: „Noile măsuri vor fi anunțate astăzi”... Un om cheie din Ministerul Sănătății a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Raed Arafat, Nelu Tătăru și alți ofici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x