Antena Căutare

Ministrul Educatiei: Rezultatele de la BAC sunt comparabile cu cele de anul trecut

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a declarat ca, potrivit raportarilor, rezultatele de la bacalaureat de anul acesta sunt comparabile cu cele de anul trecut, in unele judete au scazut notele, in altele au crescut, fata de 2011.

"Pe medie rezultate sunt comparabile cu cele de anul trecut. Media generala se plaseaza sub 0,5 puncte diferenta, ceea ce in limitele unei evaluari normale ma pot trimite pe mine sa spun ca sunt comparabile cu cele de anul trecut. Exista judete ce au scazut foarte mult si judete care au crescut, in raport de rezultatele primite pana la acest moment", a afirmat Andronescu.

Potrivit ministrului, Iasiul a crescut cu 14%, Gorjul cu 11%, Alba si Arges cu 10%, iar judetele Galati, Giurgiu, Tulcea si Vrancea au crescut cu pana in 5%.

Cele mai mari scaderi au fost inregistrate in Harghita (34%), Botosani (17 %), Salaj (16%), Constanta si Covansa cu 12% si Ilfovul cu 10 procente. Satu Mare, Calarasi, Sibiu, Buzau si Bacau au scazut cu pana in cinci procente, a aratat Andronescu.

BAC 2012: Patru unitati de invatamant cu promovabilitate ZERO, in judetul Timis... BAC 2012: Licee cu zero, unu sau doi absolventi, in Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x