Antena Căutare

Programul elevilor ar putea fi schimbat! Cum vrea să îl modifice ministrul Educației

Programul elevilor ar putea fi schimbat, în funcție de trafic. Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, vrea ca elevii să meargă la şcoală în ture, pentru a rezolva blocajele din trafic.

Programul elevilor ar putea fi schimbat, în funcție de trafic. Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, vrea ca elevii să meargă la şcoală în ture, pentru a rezolva blocajele din trafic.

Programul elevilor ar putea începe de la ora 8, 9 sau chiar 10. Ministrul Educației spune că va face schimbarea doar dacă părinții sunt de acord cu ea.

Profesorii cred că elevii ar putea fi bulversaţi de schimbare şi ar scădea şi performanţele lor la şcoală.

Gabriela Firea susţine propunerea ministrului Educaţiei. În plus, microbuzele şcolare ar putea rezolva problema, spune primarul General al Capitalei.

Microbuzele şcolare ar trebui să îi preia pe copiii din cartier și să îi aducă la școală la ora 8.00, iar la ora 12.00 să plece, la prânz. Vorbim despre o capacitate de 20 sau 30 de elevi pentru fiecare mașină.

Sunt doar planuri pe hârtie deocamdată. În ultimele săptămâni, ministrul Educaţiei a vorbit despre mai multe reforme care stârnesc controverse. Îşi doreşte tehnologizarea şcolilor şi introducerea catalogului electronic. În plus, vrea laboratoare mobile care să ajungă, prin rotaţie, la mai multe şcoli, când se ţin cursurile de biologie, fizică sau chimie.

Alertă la granița României! Pericol radioactiv! Ce spun specialiștii... Cumplit! Un bebeluș a ajuns la spital, înjunghiat în abdomen! Explicațiile părinților sunt greu de crezut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x