Antena Căutare

Vești bune pentru români! Vor fi bani pentru creşterea pensiilor, acestea ajungând chiar să se și tripleze

Ministrul finanţelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri seară, că ministerul pe care-l reprezintă lucrează la studiul de impact privind Legea pensiilor.

Ministrul finanţelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri seară, că ministerul pe care-l reprezintă lucrează la studiul de impact privind Legea pensiilor.

Eugen Teodorovici, a spus, miercuri, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, că se lucrează la studiul de impact privind Legea pensiilor

„Este foarte importantă zona de finanțe, cum găsește soluții la ceea ce ne-am asumat. Nu trebuie să omorâm zona privată, zona economică. Nu cred că am luat vreo măsură care se afecteze fie mediul privat, fie persoană fizică. Ceea ce avizăm, va fi sustenabilă. Obligația noastră, la finanțe, este să găsim acea resursă de finanțare. Trebuie să mergi acolo unde sunt probleme și să găsești soluții”, a spus Eugen Teodorovici, despre nouă lege a pensiilor, care va fi aplicată din 2021.

Ministrul finanţelor a confirmat că unele pensii se vor dublă, alte se vor triplă, iar altele vor avea o creştere mai modestă. În plus, acesta a dat asigurări că vor fi bani pentru aceste creşteri.

Încă un CUTREMUR în România! Un nou seism a avut loc în urmă cu puțin timp... Accident CUMPLIT în zona Dristor din București! O femeie a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x